Ingredientai
Cukinijos
1
kg
Salierų šakniavaisiai
0.5
kg
Sultinys
0.5
l
Malta kiauliena
500
g
Bandelės
1
vnt.
Kiaušiniai
1
vnt.
Maltos mėsos prieskoniai
žiupsnelis
Druska
žiupsnelis
Petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais. Salierą nuvalykite ir stambiai sutarkuokite. Viską sudėkite į verdantį sultinį ir troškinkite.
Iš maltos mėsos, kiaušinio ir išmirkytos bandelės bei prieskonių pagamintus kukulius išvirkite nedideliame kiekyje vandens. Po to sudėkite į troškinamas daržoves ir dar truputį patroškinkite.
Į pagamintą patiekalą suberkite smulkiai supjaustytus petražolių lapelius.
Atsiliepimai