Ingredientai
Tešla:
Sviestas
150
g
Rikotos sūris
250
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
1
stiklinė
Kepimo milteliai
1
vnt.
Druska
0.5
šaukštelio
Įdaras:
Mocarelos sūris
200
g
Fermentinis sūris
50
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Grietinė
1
šaukštas
Viršus:
Kiaušiniai
1
vnt.
Fermentinis sūris
50
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite tešlos produktus ir gerai išminkykite.
2. Tešlą padalinkite į dvi dalis.
3. Sutarkuokite sūrį, išspauskite česnako skilteles, sumaišykite kitus įdaro produktus ir gerai išmaišykite.
4. Iškočiokite tešlą, vieną blyną tieskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
5. Suverskite paruoštą įdarą ir išlyginkite.
6. Užklokite antru tešlos blynu.
7. Viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir aptepkite plaktu kiaušiniu.
8. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai