Ingredientai

Tešla:
Miltai 1 stiklinė
Druska 0.5 šaukštelio
Įdaras:
Česnakai 3 skiltelės
Grietinė 1 šaukštas
Viršus:
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite tešlos produktus ir gerai išminkykite.

2. Tešlą padalinkite į dvi dalis.

3. Sutarkuokite sūrį, išspauskite česnako skilteles, sumaišykite kitus įdaro produktus ir gerai išmaišykite.

4. Iškočiokite tešlą, vieną blyną tieskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

5. Suverskite paruoštą įdarą ir išlyginkite.

6. Užklokite antru tešlos blynu.

7. Viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir aptepkite plaktu kiaušiniu.

8. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai