Ingredientai

SANTA BREMOR Silkės filė MATIES 100 g
Marinuoti burokėliai 50 g
Agurkas 50 g
Ciabatta 5 riekelės
Kreminis sūris
Prieskonių mišiniui:
Kmynai 0.25 g
Citrina 0.5 vnt.
Šviežios petražolės 2 šakelės
Malti pipirai pagal skonį
Žalumynai dekoravimui
Nustebinkite savo šeimą gardžiu užkandžiu - bruschetta su silke, marinuotais burokėliais ir citrinos-kmynų prieskonių mišiniu.

Gaminimo eiga

1. Apkepkite duoną iš abiejų pusių.

2. Paruoškite prieskonių mišinį. Kepkite kmynus sausoje keptuvėje. Susmulkinkite juos grūstuvėje, įpilkite citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, sudėkite petražoles ir pagardinkite pipirais.

3. Burokėlius, obuolius, agurkus supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite su prieskonių mase.

4. Ant duonos užtepkite kreminio sūrio ir išdėliokite ant jo visus ingredientus.

5. Papuoškite žalumynais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai