Ingredientai
briuselinių kopūstų
12
vnt.
šoninės
60
g
svogūnų laiškų
1
šakelė
česnako
1
skiltelė
sviesto
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
vandens
100
ml
kietojo sūrio
30
g
Gaminimo eiga
1. Briuselinius kopūstus perpjaukite pusiau, šoninę supjaustykite juostelėmis, svogūnų laiškus ir česnaką susmulkinkite.
2. Keptuvėje su sviestu pakepinkite šoninę. Tada sudėkite briuselinius kopūstus ir česnaką, užberkite druskos ir juodųjų pipirų bei viską išmaišykite. Briuseliniams kopūstams apkepus įpilkite vandens ir išmaišykite. Kai vanduo beveik išgaruos, suberkite svogūnų laiškus.
3. Patiekite su tarkuotu kietuoju sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai