Ingredientai
Jautienos faršas
300
g
Ryžiai
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Svogūnai
1
vnt.
Sultinys
0.5
stiklinės
Miltai
250
ml
Pienas
300
ml
Druska
0.5
šaukštelio
Kiaušiniai
2
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Išvirkite ryžius, sukrėskite į sietelį ir apliekite šaltu vandeniu.
Palikite atvėsti.
Mėsą iškepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu, sudėkite likusius produktus ir sumaišykite su sultiniu (masė turi būti skystoka).
Sumaišykite lietinių tešlą ir iškepkite lietinius.
Ant lietinių uždėkite įdaro, tolygiai paskirstykite ir suvyniokite.
Blynų sukučius perpjaukite į tris arba keturias dalis.
Atsiliepimai