Ingredientai

Grybai 250 g
Miltai 4 šaukštai
Petražolės žiupsnelis
Druska pagal skonį
Aliejus 3 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Grybus (baravykus, voveraites ar pievagrybius) nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite ir 7 minutes pakepinkite svieste, pabaigoje sudėkite smulkiai supjaustytą kumpį.

Iš kiaušinių trynių, mineralinio vandens ir miltų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Baltymus išplakite atskirai ir sumaišykite su trynių mase bei atvėsintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Omletą kepkite svieste, patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis su cikorijų salotomis ar kitomis šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai