Ingredientai
Grybai
250
g
Sviestas
30
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Rūkytas kumpis
100
g
Miltai
4
šaukštai
Mineralinis vanduo
100
ml
Petražolės
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Aliejus
3
šaukštai
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Grybus (baravykus, voveraites ar pievagrybius) nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite ir 7 minutes pakepinkite svieste, pabaigoje sudėkite smulkiai supjaustytą kumpį.
Iš kiaušinių trynių, mineralinio vandens ir miltų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Baltymus išplakite atskirai ir sumaišykite su trynių mase bei atvėsintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.
Omletą kepkite svieste, patiekite apibarstę smulkintomis petražolėmis su cikorijų salotomis ar kitomis šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai