Ingredientai
baklažano
0.5
vnt.
IKI alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
mocarelos sūrio
120
g
bazilikų lapelių
1
saujelė
Porcijos: 1
Baklažanų ir mocarelos salotos valgykite kaip karštą užkandį. Paruošti neužtruksite, o skoniu mėgausitės ilgai. Patiekdami baklažanų ir mocarelos salotas papuoškite bazilikais.
Gaminimo eiga
1. Baklažaną supjaustykite griežinėliais, pagardinkite IKI aliejumi, druska ir pipirais.
2. Kepkite ant įkaitinto grilio po 2 min. iš abiejų pusių.
3. Į lėkštę sudėkite iškeptus baklažanus, ant viršaus dėkite per pusę perplėštą mocarelą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir papuoškite bazilikais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai