Ingredientai
baltojo ridiko
1
vnt.
sezamų sėklų aliejaus
2
v. š.
kiniško padažo
2
a. š.
malto imbiero
1
a. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
česnakų granulių
žiupsnelis
ryžių acto
2
v. š.
medaus
1
v. š.
svogūno laiškų
2
vnt.
druskos
žiupsnelis
sezamų sėklų
žiupsnelis
Porcijos: 4
Azijietiškai marinuoti baltieji ridikai tiks prie mėsos patiekalų, tiks dėti į salotas. Traškūs pikantiško skonio – tikrai neliksite jiems abejingi. Patiekdami azijietiškai marinuotus baltuosius ridikus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
* Baltąjį ridiką supjaustykite daržovių skustuku juostelėmis.
* Pjaustytą ridiką sumaišykite su aliejumi, „Hoisin“ padažu, prieskoniais, actu ir medumi.
* Marinuokite 1 val.
* Svogūnų laiškus susmulkinkite.
* Patiekdami marinuotus ridikus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais, druska ir sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai