Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
4
gabaliukai
Sojos padažas
6
šaukštai
Medus
2
šaukštai
Sezamo sėklos
2
šaukštai
Petražolės
pagal skonį
Vanduo
stiklinė
Česnakai
2
skiltelės
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Įpjautas krūtinėles išmuškite.
Sojų padažą išmaišykite su medumi, vandeniu, sutrintu česnaku ir apšlakstykite mėsą. Pamarinuokite apie 15-20 minučių.
Į krūtinėlių vidų dėkite supjaustytų petražolių ir sezamo sėklų.
Vištieną suvožkite ir suspauskite.
Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, dėkite vištieną ir kepkite iš abiejų pusių po 9-10 minučių. Papuoškite patiekalą sezamo sėklomis ir susmulkintomis petražolėmis. Patiekite su ryžiais.
Atsiliepimai