Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 4 gabaliukai
Sojos padažas 6 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Sezamo sėklos 2 šaukštai
Petražolės pagal skonį
Vanduo stiklinė
Česnakai 2 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Įpjautas krūtinėles išmuškite.

Sojų padažą išmaišykite su medumi, vandeniu, sutrintu česnaku ir apšlakstykite mėsą. Pamarinuokite apie 15-20 minučių.

Į krūtinėlių vidų dėkite supjaustytų petražolių ir sezamo sėklų.

Vištieną suvožkite ir suspauskite.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, dėkite vištieną ir kepkite iš abiejų pusių po 9-10 minučių. Papuoškite patiekalą sezamo sėklomis ir susmulkintomis petražolėmis. Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai