Ingredientai
Burokėliai
400
g
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Obuoliai
1
vnt.
Obuolių sultys
150
ml
Vanduo
250
ml
Ožkos sūris
150
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Laiškiniai česnakai
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Išvirkite burokėlius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.
Grietinėlę supilkite į puodą, suberkite pjaustytą sūrį, pipirų ir druskos. Kaitinant maišykite, kol sūris ištirps. Palikite atvėsti.
Obuolį nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite.
Svogūną nulupkite ir supjaustykite.
Vandenį sumaišykite su obuolių sultimis, suberkite burokėlius, svogūnus, obuolius, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Sutrinkite iki tyrės su elektriniu trintuvu.
Suberkite smulkintus laiškinius česnakus, išmaišykite.
Įpilkite grietinėlės ir ožkų sūrio kremo ir išmaišykite.
Atsiliepimai