Ingredientai
Vištų krūtinėlės
2
vnt.
Pomidorai
5
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Svogūnai
1
vnt.
Aitrioji paprika
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pomidorus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
2. Česnakus išspauskite, svogūnus gana smulkiai supjaustykite, aitriąsias paprikas smulkiai supjaustykite.
3. Pagardinkite druska ir pipirais ir sutrinkite su elektriniu trintuvu. Netrinkite iki vientisos tyrės, tegul lieką maži gabaliukai.
4. Vištų krūtinėles įtrinkite druska ir giliai įpjaukite kas centimetrą išilgai.
5. Į kepimo indą įpilkite pusę aštraus padažo. Į jį sudėkite vištieną.
6. Į pjūvius sudėkite likusį padažą.
7. Pabarstykite džiovintais čiobreliais
8. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai