Ingredientai
Jautiena
400
g
Morkos
2
vnt.
Salierų stiebai
2
vnt.
Lauro lapai
3
vnt.
Kadagių uogos
4
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Mėsos sultinys
1
puodelis
Adžika
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Jautieną supjaustykite nedideliais, vieno kąsnio gabaliukais ir apkepkite su druska ir pipirais įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Mėsą suberkite į puodą. Ant viršaus berkite griežinėliais pjaustytas morkas, salierus ir paprikas. Įdėkite lauro lapų, kadagio uogų ir užpilkite sultiniu (tik tiek, kad vos apsemtų).
Uždenkite dangtį ir troškinkite apie 40-50 minučių.
Išimkite kadagio uogas, lauro lapus ir įdėkite adžikos. Gerai išmaišykite.
Jei skystimo per daug, padidinkite ugnį ir nudengus dangtį virkite dar kelias minutes.
Atsiliepimai