Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Ingredientus, skirtus pagrindui, sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Ją iškrečiame ant miltais apibarstyto pagrindo, truputį paminkome, tuomet plonai iškočiojame.
2. Kepimo formą patepame kokosų aliejumi ir tolygiai išklojame iškočiota tešla. Formą įdedame į šaldytuvą, kad pastovėtų, kol ruošime tartos užpildą.
3. Tofu, česnaką, raudonėlį, baziliką, augalinį pieną, druską supilame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Jei masė atrodo per tiršta, augalinio pieno galite įpilti daugiau. Masę sukrečiame į dubenį, ten įdedame artišokus ir gerai išmaišome.
4. Įkaitiname orkaitę iki 180 C. Iš šaldytuvo išimame formą su pagrindu, į ją sukrečiame užpildą ir tolygiai paskirstome. Ant viršaus dėliojame pusiau perpjautus vyšninius pomidoriukus, čiobrelio šakeles. Dedame į orkaitę ir kepame 40 min., kol viršus gražiai pagelsta.
Atsiliepimai