Ingredientai

Petražolės žiupsnelis
Krapai žiupsnelis
Mėtos žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Rozmarinai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Medus 100 g
Porcijos: 8
„Alyvuogės kaip Indija - arba mėgsti, arba nekenti“,- juokauja knygos „Pasaulio puodai“ autorius Vytaras Radzevičius ir siūlo išmėginti alyvuogių su užtaisu receptą.

Gaminimo eiga

Į švarų indą dedame juodas alyvuoges be kauliukų. Ten pat beriame smulkinus čiobrelius, rozmarinus, mėtų lapelius, krapus, tarkuotą citrinos žievelę, druską, juodus grūstus pipirus. Supilame alyvuogių aliejų, šviežiai spaustas citrinų sultis, sudedame medų. Viską gerai išmaišome ir patiekiame.

Smaguris

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai