Ingredientai
Gaminimo eiga
* Prancūzišką batoną kepkite 12 minučių 180 laipsnių orkaitės kaitroje.
1) Saulėje džiovintų pomidorų sumuštinis
Iškepusį batoną supjaustykite riekelėmis ir ant jų išspauskite rikotos sūrio. Užberkite skrudintų saulėgrąžų ir uždėkite saulėje džiovintų pomidorų juostelių, užtarkuokite kietojo sūrio.
2) Sumuštinis su avokadu
Į trintuvą sudėkite avokado minkštimą, jogurtą, įberkite druskos ir sutrinkite. Gautą masę dėkite į konditerinį maišelį. Ant iškepusio batono riekelių išspauskite avokado kremo, uždėkite ridikėlio griežinėlių, puoškite kalendros lapeliais ir sezamo sėklomis.
3) Saliamio sumuštinis
Ant iškepusio česnakinio batono riekelių išspauskite garstyčių majonezo (majonezą sumaišius su garstyčiomis), uždėkite saliamio dešros griežinėlį ir salotinės sultenės lapelių.
Atsiliepimai