Ingredientai

Varškės pyragai ne ką mažiau populiarūs nei obuolių: jie tokie pat skanūs, o iškepti visai paprasta.

Gaminimo eiga

Tačiau norint, kad pyragas visada pavyktų, reikia žinoti kelias paprastas taisykles:

Varškę visuomet pertrinkite per sietelį - neliks stambių gabaliukų.

Varškė ir kokosų drožlės nedera - suteikia varškei kartumo.

Varškė itin dera su vaisiais: obuoliais, kriaušėmis, persikais, ananasais ir t.t.

Kiaušiniai geriau išsiplaka ir, pridėti prie išsukto sviesto, nesiskiria nuo jo, jeigu būna kambario temperatūros.

Atskiriant kiaušinių baltymus nuo trynių reikia žinoti, kad geriau atsiskiria ir dažniau nesutrūksta šaltų kiaušinių tryniai.

Kiaušinių baltymus, kurie bus plakami, palaikykite šaltai. O tryniai geriau išsiplaka būdami kambario temperatūros.

Ką tik iš orkaitės ištrauktą kepinį reikia ataušinti skardoje ar formoje, kurioje kepė, tada jį bus lengva išimti iš formos.

Receptai, kurie visada pavyksta:

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai