Ingredientai
česnako
3
skiltelės
IKI krapų
0.5
saujos
IKI aitriosios paprikos
1
vnt.
brokolio galvučių
5
vnt.
alyvuogių aliejaus
5
v. š.
žaliosios citrinos
1
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
dorados
1
vnt.
Gaminimo eiga
1. Česnaką, IKI krapus susmulkinkite, IKI aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, brokolių galvutes – per pusę. Į dubenį dėkite česnakus, krapus, aitriąją papriką, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įspauskite žaliosios citrinos sulčių, berkite druskos ir pipirų, viską gerai išmaišykite.
2. Doradą šiek tiek įpjaukite iš abiejų pusių, marinuokite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais. Į kepimo skardą dėkite doradą, brokolius ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 20–25 min.
3. Ištraukus iš orkaitės apšlakstykite žuvį paruoštu padažu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai