Ingredientai
cukinijos
1
vnt.
paprikos
1
vnt.
mėlynojo svogūno
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
rudųjų pievagrybių
1
sauja
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
vištienos filė
1
vnt.
rozmarino
2
šakelės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
sviesto
2
v. š.
petražolių
3
šakelės
Gaminimo eiga
1. Cukiniją supjaustykite stambiais gabalėliais, paprikas ir svogūną – šiaudeliais, česnaką susmulkinkite, didesnius pievagrybius perpjaukite į keturias dalis.
2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi, apkepkite vištienos filė, sudėkite rozmariną, įberite druskos ir juodųjų pipirų. Vištienai apkepus į tą pačią keptuvę sudėkite kepti daržoves, jas paskrudinkite, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Įdėkite sviesto ir sumažinus kaitrą pakepkite apie 3–4 minutes arba kol vištiena iškeps.
3. Vištienai iškepus į lėkštę sudėkite petražoles, daržoves, ant viršaus dėkite vištieną ir apšlakstykite keptuvėje likusiu sviestu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai