Gaminimo eiga

1. Cukiniją supjaustykite stambiais gabalėliais, paprikas ir svogūną – šiaudeliais, česnaką susmulkinkite, didesnius pievagrybius perpjaukite į keturias dalis.

2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi, apkepkite vištienos filė, sudėkite rozmariną, įberite druskos ir juodųjų pipirų. Vištienai apkepus į tą pačią keptuvę sudėkite kepti daržoves, jas paskrudinkite, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Įdėkite sviesto ir sumažinus kaitrą pakepkite apie 3–4 minutes arba kol vištiena iškeps.

3. Vištienai iškepus į lėkštę sudėkite petražoles, daržoves, ant viršaus dėkite vištieną ir apšlakstykite keptuvėje likusiu sviestu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai