Ingredientai
aliejaus
3
v. š.
vištienos filė
1
vnt.
IKI čiobrelių
0.5
saujos
česnako
2
skiltelės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
brokolio
1
vnt.
sojų padažo
3
v. š.
vandens
šlakelis
IKI rukolos lapų
1
sauja
ispaninio šalavijo sėklų
1
v. š.
Gaminimo eiga
1. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite vištieną, čiobrelius, česnako skilteles, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
2. Tuo metu brokolį supjaustykite galvutėmis ir sudėkite į keptuvę kartu su vištiena. Pakepkite 3–5 min., kol brokoliai šiek tiek apskrus.
3. Vištieną ištraukite ir leiskite pastovėti 2–3 min., į keptuvę, kurioje yra brokoliai, pilkite sojų padažą ir šiek tiek vandens, leiskite brokoliams pasitroškinti 3 min.
4. Į lėkštę dėkite keptus, patroškintus brokolius, IKI rukolos lapus, vištienos filė ir apibarstykite viską ispaninio šalavijo sėklomis, apšlakstykite aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai