Ingredientai
brokolio
1
vnt.
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
grietinėlės
100
ml
virtinukų („Gnocchi“)
200
g
IKI salotų lapų
1
sauja
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
parmezano sūrio
50
g
Gaminimo eiga
1. Brokolius supjaustykite galvutėmis ir pusiau, svogūną, česnakus skiltelėmis. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite česnakus, svogūnus ir kepkite, kol suminkštės, pilkite grietinėlę sudėkite brokolius ir troškinkite, kol sutirštės.
2. Į verdantį vandenį sudėkite virtinukus ir virkite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės. Išvirus sudėkite į padažą, dėkite IKI salotų lapus, pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite.
3. Viską sudėkite į pasirinktą indą ir užtarkuokite parmezano sūrio.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai