Ingredientai
tofu
60
g
geltonojo pomidoro
1
vnt.
vyšninio pomidoro
1
vnt.
kininio bastučio
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
avinžirnių
4
v. š.
rūkytos paprikos
0.5
a. š.
petražolių
2
šakelės
žaliosios citrinos
1
skiltelė
Gaminimo eiga
1. Tofu supjaustykite gabaliukais, geltonąjį ir vyšninį pomidorus supjaustykite, kininį bastutį perpjaukite pusiau.
2. Keptuvėje su šaukštu įkaitinto aliejaus apkepkite kininį bastutį, įberkite druskos. Išimkite kininį bastutį. Į keptuvę sudėkite kepti avinžirnius, įberkite druskos ir rūkytos paprikos. Apkepę avinžirnius juos išimkite iš keptuvės. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite kepti tofu, apkepkite iš visų pusių.
3. Į lėkštę dėkite kininį bastutį, avinžirnius, tada pomidorus, tofu ir keletą lapelių petražolių. Patiekite su žaliosios citrinos skiltele.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai