Porcijos: 2
Jei neturite laiko, tačiau norite rimto maisto, gaminkite šviežias dešreles su karamelizuotų svogūnų padažu. Gurmaniškas patiekalas, kuriam neliksite abejingi. Paruoštas šviežias dešreles su karamelizuotų svogūnų padažu papuoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Į keptuvę pilkite aliejų, dėkite dešreles ir kepkite iš visų pusių po 2 min., kol apskrus.

3. Sudėkite smulkintus svogūnus ir išmaišykite. Ant nedidelės kaitros kaitinkite apie 10–15 min., kol svogūnai taps minkšti.

4. Ištraukite dešreles, į keptuvę supilkite vyną bei sudėkite cukrų ir druską.

5. Gerai išmaišykite ir pakaitinkite dar 2–3 min., kol vynas nugaruos.

6. Į lėkštę sudėkite troškintus svogūnus, dešreles ir papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai