Ingredientai

sviesto 1 stiklinė
rudojo cukraus 2 stiklinės
miltų 2.5 stiklinės

Gaminimo eiga

1. Elektriniame maišytuve sumaišykite sviestą, kiaušinį, kanapių sėklų branduolius, rudąjį cukrų ir miltus.

2. Tešlą išimkite iš elektrinio maišytuvo ir minkykite rankomis ant miltais pabarstyto paviršiaus. Kai tešla taps vientisa, ant jos užberkite miltų ir iškočiokite 5 mm storio tešlos lakštą. Naudodami norimas sausainių formeles išpjaustykite sausainius.

3. Sausainius sudėkite į skardą su kepimo popieriumi ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 12–15 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai