Ingredientai
MANTINGA spurgos „Donuts“
1
vnt.
rikotos sūrio
200
g
cukraus sirupo
2
v. š.
vanilės ekstrakto
1
a. š.
šilauogių
1
sauja
aviečių
keletas
Porcijos: 1
Kai norisi deserto, visai nebūtina jo gamybai skirti valandos ar net daugiau. Spurgų ir rikotos desertą paruošite vos per 5 minutes! Spurgų ir rikotos desertą puoškite mėgstamomis uogomis.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA spurgą „Donuts“ supjaustykite nedideliais gabalėliais.
2. Rikotos sūrį sumaišykite su cukraus sirupu ir vanilės ekstraktu.
3. Į indą sudėkite dalį rikotos kremo, šilauogių, pjaustytų spurgų ir toliau taip sluoksniuokite.
4. Papuoškite avietėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai