Ingredientai
IKI spagečių
200
g
druskos
žiupsnelis
žaliojo pesto padažo
3
v. š.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
kietojo sūrio
50
g
baziliko lapelių
2
šakelės
Gaminimo eiga
1. Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėkite IKI spagečius ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Išvirusius makaronus dėkite į dubenį, kartu su pesto padažu, alyvuogių aliejumi, įberkite druskos, pipirų, įtarkuokite kietojo sūrio, viską išmaišykite.
3. Į serviravimo lėkštę dėkite makaronus, pagardinkite kietuoju sūriu ir papuoškite bazilikais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai