Ingredientai
žaliosios paprikos
0.5
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
česnako
1
skiltelė
petražolės
1
šakelė
aliejaus
1
v. š.
vyšninių pomidorų
1
sauja
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
virtų grikių
1
stiklinė
grietinėlės
100
ml
Gaminimo eiga
1. Žaliąją papriką supjaustykite juostelėmis, svogūną – šiaudeliais, česnaką sutraiškykite peiliu ir susmulkinkite. Stambiai supjaustykite petražoles.
2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite pjaustytą žaliąją papriką, svogūnus, česnakus, vyšninius pomidorus ir išmaišykite. Tada įberkite druskos, juodųjų pipirų ir išmaišykite. Tada sudėkite virtus grikius ir juos sumaišykite su daržovėmis. Įpilkite grietinėlės ir vėl išmaišykite.
3. Sudėkite pjaustytas petražoles ir jas įmaišykite į salotas.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai