Ingredientai
rūkytų dešrelių
2
vnt.
mango
0.5
vnt.
majonezo
2
v. š.
ryžių acto
2
v. š.
pomidorų padažo
1
v. š.
Vorčesterio padažo
0.5
v. š.
pasiflorų tyrės
2
v. š.
kalendros šakelių
keletas
Nuostabus saldžiarūgštis mangų padažas dešrainiams – neapsirinksite jo pasigaminę namuose. Paruošite vos per porą minučių. Į apkeptas bandeles pilkite gautą padažą ir sudėkite dešreles.
Gaminimo eiga
* MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ dėkite kepti ant įkaitinto grilio po 1–2 min. iš visų pusių. Šalia sudėkite kepti dešreles.
* Mangą susmulkinkite peiliu.
* Į trintuvą sudėkite smulkintą mangą, majonezą, actą, pomidorų ir Vorčesterio padažus, pasiflorų tyrę ir kalendras.
* Viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.
* Į apkeptas bandeles pilkite gautą padažą ir sudėkite dešreles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai