Ingredientai
paprikos
1
vnt.
petražolių
1
sauja
kalendrų
0.5
saujos
česnako
1
skiltelė
aitriosios paprikos
1
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
IKI alyvuogių aliejaus
100
ml
raudonojo vyno acto
1
v. š.
Paprikinis padažas tinka ne tik prie mėsos patiekalų. Paprikinį padažą galite naudoti ir gardindami daržovių salotas.
Gaminimo eiga
1. Papriką supjaustykite stambiomis dalimis.
2. Į virtuvinį trintuvą sudėkite papriką, petražoles, kalendras, česnaką, aitriąją papriką, mėlynąjį svogūną, pagardinkite druska bei pipirais, pilkite alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, trinkite iki vientisos konsistencijos.
3. Paprikinis padažas patiekalui suteiks skonio ir šiek tiek aštrumo.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai