Ingredientai

Porcijos: 2
Išbandykite dar vieną marinatą ir iškepkite naminį kiaulienos šašlyką. Mėsą marinuokite apie 1 valandą.Niekas neatsisakys naminio kiaulienos šašlyko.

Gaminimo eiga

1. IKI kiaulienos sprandinę supjaustykite kubeliais.

2. Svogūną susmulkinkite ir sudėkite ant mėsos. Supilkite actą, prieskonius ir vandenį. Gerai išmaišykite ir pamarinuokite apie 1 val.

3. Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitinto grilio vis pavartydami apie 10–15 min.

4. Į lėkštę dėkite IKI špinatų lapelius ir ant viršaus sudėkite iškeptus iešmelius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai