Ingredientai
MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos
0.5
pakelio
miltų
žiupsnelis
juodojo šokolado
50
g
grietinėlės
100
g
cukraus
1
a. š.
cukraus miltelių
1
v. š.
Mielinės tešlos sausainiai su šokoladiniu kremu – desertas, nuo kurio širdis apsąla iš malonumo. Ruošdamiesi šventėms gaminsime daug ir intensyviai, tačiau kai kuriuos patiekalus paruošime ypatingai greitai ir paprastai. Vienas tokių – mielinės tešlos sausainiai su šokoladu.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA mielinę sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
2. Tešlą pjaustykite kvadratėliais (ant miltais apibarstytos lentelės) ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–15 min.
3. Šokoladą, grietinėlę ir cukrų kaitinkite, kol taps vientisa mase.
4. Švirkšto pagalba gautą šokoladinį padažą supurkškite į tešlos kvadratėlių vidų.
5. Patiekiant mielinės tešlos sausainius su šokoladiniu kremu apibarstykite cukraus milteliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai