Mielinės tešlos sausainiai su šokoladiniu kremu – desertas, nuo kurio širdis apsąla iš malonumo. Ruošdamiesi šventėms gaminsime daug ir intensyviai, tačiau kai kuriuos patiekalus paruošime ypatingai greitai ir paprastai. Vienas tokių – mielinės tešlos sausainiai su šokoladu.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA mielinę sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Tešlą pjaustykite kvadratėliais (ant miltais apibarstytos lentelės) ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–15 min.

3. Šokoladą, grietinėlę ir cukrų kaitinkite, kol taps vientisa mase.

4. Švirkšto pagalba gautą šokoladinį padažą supurkškite į tešlos kvadratėlių vidų.

5. Patiekiant mielinės tešlos sausainius su šokoladiniu kremu apibarstykite cukraus milteliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai