Ingredientai

graikiško jogurto 3 v. š.
skysto medaus 1 v. š.
citrinos sulčių 0.5 vnt.
citrinos žievelės 0.5 vnt.
mango 0.5 vnt.
aviečių 0.5 saujos
mėtos 5 lapeliai
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Į dubenėlį sudėkite graikišką jogurtą, skystą medų, išspauskite citrinos sulčių ir įtarkuokite citrinos žievelės. Viską išmaišykite. Mangą supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Į deserto indelį sudėkite graikiško jogurto padažą, pjaustytą mangą ir avietes. Papuoškite mėtos lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai