Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
raudonos paprikos
1
vnt.
morkos
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
smulkintos veršienos
400
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
rozmarino
2
šakelės
čiobrelių
2
šakelės
bazilikų
1
sauja
konservuotų pomidorų
400
g
IKI makaronų
300
g
kietojo sūrio
50
g
Gaminimo eiga
1. Svogūnus, česnakus ir paprikas susmulkinkite, morkas sutarkuokite. Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintą veršieną ir apkepkite nuolat maišant, kol mėsa paskrus. Įberkite druskos ir pipirų.
2. Veršienai iškepus, sudėkite smulkintas daržoves, prieskonines žoleles ir permaišius kepkite, kol daržovės suminkštės, sudėkite konservuotus pomidorus, įberkite druskos ir troškinkite apie 20 min.
3. IKI makaronus išvirkite sūdytame vandenyje, kiek nurodyta ant pakuotės.
4. Į lėkštę sudėkite virtus makaronus, veršienos troškinį ir užtarkuokite kietojo sūrio.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai