Gaminimo eiga

1. Svogūną, aitriąją papriką, česnaką supjaustykite skiltelėmis, pomidorą susmulkinkite.

2. Į keptuvę pilkite alyvuogių aliejų, sudėkite aitriąsias paprikas ir česnakus, šiek tiek pakepkite, sudėkite svogūnus ir pomidorus, pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite, kol viskas suminkštės. Sudėkite konservuotas pupeles, pomidorų pastą ir troškinkite 3–5 min. Sudėkite pjaustytą kalendrą, viską gerai išmaišykite.

3. Į kukurūzų krepšelius dėkite salotas, keptas daržoves ir užtarkuokite sūrio. Galite papuošti žolelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai