Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.

2. Pomidorus supjaustykite stambiais gabaliukais, svogūną – griežinėliais, romanines salotas – į keturias dalis.

3. Kreivabudes kepkite keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol pilnai apskrus, sudėkite pomidorus, svogūnus, pagardinkite druska ir pipirais, troškinkite apie 10 min., kol pomidorai pasidarys labai minkšti. Sudėkite pjaustytą kalendrą ir virtą kuskusą. Viską gerai išmaišykite.

4. Į lėkštę dėkite romanines salotas, ant viršaus sudėkite kuskusą su troškintais pomidorais ir grybais. Viską apšlakstykite aliejumi ir patiekite su česnakinio batono riekelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai