Gaminimo eiga

1. Elektriniame maišytuve sumaišykite cukrų, kokosų drožles, žaliosios citrinos žievelę. Tada suberkite miltus ir vėl sumaišykite. Įdėkite ½ sviesto, viską gerai išmaišykite. Sudėkite likusį sviestą ir išmaišykite.

2. Tešlą išimkite iš elektrinio maišytuvo ir minkykite rankomis ant miltais pabarstyto paviršiaus. Kai tešla taps vientisa, ant jos užberkite miltų ir iškočiokite 5 mm storio tešlos lakštą. Naudodami norimas sausainių formeles išpjaustykite sausainius.

3. Sausainius sudėkite į skardą su kepimo popieriumi ir kepkite 160 °C temp. orkaitėje 15–17 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai