Ingredientai
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
česnakų
2
vnt.
petražolių
1
sauja
sviesto
4
v. š.
raudonėlio
1
sauja
rozmarino lapelių
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi įdėkite kepti kiaulienos kumpį, užberkite druskos ir juodųjų pipirų. Vienai pusei apkepus, kulninę apverskite ir ant kitos pusės užberkite druskos ir juodųjų pipirų.
2. Česnaką perpjaukite skersai pusiau, petražoles susmulkinkite.
3. Ant kiaulienos kulninės uždėkite sviestą, tada – česnako puseles ir žoleles. Užberkite druskos ir juodųjų pipirų. Išsilydžiusį sviestą užpilkite ant kulninės viršaus.
4. Kiaulienos kulninę kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai