Ingredientai
mėlynojo svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
aliejaus
3
v. š.
pievagrybių
100
g
rūkytos šoninės
5
juostelės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
IKI čiobrelių
3
šakelės
Gaminimo eiga
1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
2. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnakus – griežinėliais, pievagrybius skiltelėmis į 4 dalis, o šoninę juostelėmis.
3. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite pievagrybius, svogūną, česnaką, šoninę, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite ant vidutinės kaitros, kol pievagrybiai suminkštės bei apskrus. Įdėkite IKI čiobrelio šakeles ir dar šiek tiek pakepkite.
4. Patiekite su prancūziško batono riekelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai