Ingredientai
IKI kalafioro
1
vnt.
terijakio padažo
4
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
ryžių acto
1
v. š.
žuvų padažo
1
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
sojų padažo
2
v. š.
IKI migdolų riešutų
1
saujelė
kalendrų lapelių
1
saujelė
Porcijos: 1
Jei manote, kad nemėgstate kalafiorų, paruoškite keptų kalafiorų su terijakio padažu. Pikantiško skonio daržoves galite valgyti vienas ar kaip garnyrą. Keptus kalafiorus su terijakio padažu patiekite užbėrę riešutų.
Gaminimo eiga
* IKI kalafiorą susmulkinkite.
* Smulkintą kalafiorą pagardinkite terijakio padažu, druska, pipirais, actu, žuvų padažu, aitriųjų paprikų dribsniais ir sojų padažu. Gerai išmaišykite.
* Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.
* Iškepusius kalafiorus sudėkite į lėkštę.
* IKI migdolų riešutus susmulkinkite peiliu ir užberkite ant keptų kalafiorų.
* Papuoškite kalendrų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai