Jei manote, kad nemėgstate kalafiorų, paruoškite keptų kalafiorų su terijakio padažu. Pikantiško skonio daržoves galite valgyti vienas ar kaip garnyrą. Keptus kalafiorus su terijakio padažu patiekite užbėrę riešutų.

Gaminimo eiga

* IKI kalafiorą susmulkinkite.

* Smulkintą kalafiorą pagardinkite terijakio padažu, druska, pipirais, actu, žuvų padažu, aitriųjų paprikų dribsniais ir sojų padažu. Gerai išmaišykite.

* Sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.

* Iškepusius kalafiorus sudėkite į lėkštę.

* IKI migdolų riešutus susmulkinkite peiliu ir užberkite ant keptų kalafiorų.

* Papuoškite kalendrų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai