Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
pievagrybių
2
saujos
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
grietinėlės
150
ml
IKI krapų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Svogūną, česnakus supjaustykite griežinėliais, pievagrybius – perpus. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite kepti grybus. Kepinkite, kol pilnai apskrus, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Sudėkite svogūnus ir česnakus, kepkite, kol suminkštės. Pilkite grietinėlę, troškinkite, kol grietinėlė šiek tiek sutirštės, susmulkinkite krapus ir dėkite į padažą, viską gerai išmaišykite.
3. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
4. Į pasirinktą lėkštę dėkite grybus su padažu, patiekite su MANTINGA prancūzišku batonu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai