Ingredientai
IKI lašišos filė
300
g
sezamų sėklų aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
malto imbiero
žiupsnelis
špinatų lapelių
1
sauja
Porcijos: 3
Ar šventiniai pietūs, ar tiesiog pasibuvimas gamtoje – „grill“ lašišos iešmeliai taps puikiu stalo patiekalu. gana nesudėtingai pagaminamas, o sužavėti bus visi. Iškeptus „grill“ lašišos iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
* IKI lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite aliejumi ir prieskoniais. Išmaišykite ir pamarinuokite apie 30 min.
* Suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių.
* Į lėkštę dėkite špinatų lapelius, ant jų – iškeptus „grill“ lašišos iešmelius ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai