Ingredientai

aitriosios paprikos 1 vnt.
sviesto 1 šaukštas
virtų grikių 1 stiklinė
smulkinto juodojo šokolado 50 g
mėgstamų salotų lapelių 1 sauja
braškių vnt.
mėlynių 1 šaukštelis
druskos žiupsnelis
Porcijos: 2
Nustebinkite artimuosius kitokio skonio grikiais.

Gaminimo eiga

1. Pašalinkite sėklas iš aitriųjų paprikų ir jas susmulkinkite.

2. Keptuvėje ištirpdykite šaukštą sviesto, sudėkite smulkintą aitriąją papriką ir porą minučių pakepkite. Sudėkite virtus grikius, išmaišykite. Įberkite druskos, sudėkite juodąjį šokoladą. Išjunkite kaitrą ir viską išmaišykite.

3. Košę sudėkite į dubenėlį, tuomet dėkite mėgstamų salotų lapelius ir uogas.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai