Ingredientai
svogūno
0.5
vnt.
IKI ŪKIO trumpavaisio agurko
1
vnt.
IKI ŪKIO pomidorų
2
vnt.
paprikos
1
vnt.
fetos sūrio
120
g
džiovintų raudonėlių
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
šlakelis
žaliosios citrinos
1
skiltelė
Graikiškos salotos – vienos populiariausių ir sveikiausių. O kad neatsibostų tas pats receptas, šįkart išbandykite kiek kitokį jų variantą. Jūsų dėmesiui – gr-aikiškos salotos su mėlynuoju kopūstu.
Gaminimo eiga
1. IKI ŪKIO kopūstą ir svogūną supjaustykite šiaudeliais, IKI ŪKIO agurką ir IKI ŪKIO pomidorus – stambiais gabalėliais, papriką – juostelėmis.
2. Į lėkštę sudėkite pjaustytas daržoves, ant viršaus – pjaustytą fetos sūrį, berkite džiovintų raudonėlių, pipirų, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, dėkite skiltelę citrinos.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai