Išalkusiems ir neturintiems laiko ilgam patiekalo ruošimui rekomenduojame dešrainį su sūrio padažu. Jo gardumo paslaptis – naminis sūrio padažas. Dešrainį su sūrio padažu pagardinkite česnakų laiškais ir pipirais.

Gaminimo eiga

* Į keptuvę sudėkite sviestą ir miltus. Kepkite apie 2–3 min.

* Iš lėto supilkite pieną ir maišydami kaitinkite apie 5 min., kol pradės tirštėti.

* Sudėkite tarkuotą mocarelos sūrį ir lengvai šildydami išmaišykite.
Sūrio padažą pagardinkite druska.

* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ ir dešreles sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 5 min.

* Į bandeles sudėkite dešreles, apipilkite sūrio padažu bei pagardinkite česnakų laiškais ir pipirais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai