Porcijos: 2
Dorojant šivižių daržovių derlių puikus sprendimas – kepti cukinijų blynelius. O į tešlą berkite kietojo sūrio – taip suteiksite puikaus skonio ir aromato. Cukinijų blynelius patiekite karštus.

Gaminimo eiga

1. Cukiniją sutarkuokite ir pasūdykite.

2. Sutarkuokite kietąjį sūrį.

3. Iš cukinijos išspauskite vandenį.

4. Kiaušinį išplakite. Sudėkite cukiniją, tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

5. Berkite miltus ir pipirus. Gerai išmaišykite.

6. Kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 10 min.

7. Į lėkštę dėkite ir paskleiskite graikišką jogurtą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Ant viršaus sudėkite iškeptus blynus.

8. Papuoškite baziliko lapeliais, berkite kietojo sūrio bei juodųjų pipirų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai