Ingredientai
citrinos
1
vnt.
aliejaus
2
v. š.
vištienos krūtinėlės
500
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
maltų paprikų
žiupsnelis
sviesto
50
g
čiobrelio šakelių
5
vnt.
Porcijos: 2
Kiek kitokia nei įrasta – citrininė vištiena. Gaivaus kvapo ir malonaus skonio. Iškeptą citrininę vištieną papuoškite keliomis čiobrelio šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Citriną supjaustykite griežinėliais.
* Vištieną dėkite į įkaitintą aliejų, pagardinkite druska, pipirais ir maltomis paprikomis. Apkepkite iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus.
* Į keptuvę sudėkite pjaustytą citriną, sviestą ir keletą čiobrelio šakelių.
* Kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 25–30 min.
* Iškeptą vištieną papuoškite keliomis čiobrelio šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai