Porcijos: 2
Kiek kitokia nei įrasta – citrininė vištiena. Gaivaus kvapo ir malonaus skonio. Iškeptą citrininę vištieną papuoškite keliomis čiobrelio šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Citriną supjaustykite griežinėliais.

* Vištieną dėkite į įkaitintą aliejų, pagardinkite druska, pipirais ir maltomis paprikomis. Apkepkite iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus.

* Į keptuvę sudėkite pjaustytą citriną, sviestą ir keletą čiobrelio šakelių.

* Kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 25–30 min.

* Iškeptą vištieną papuoškite keliomis čiobrelio šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai