Gaminti čeburekus nebūtinai turi būti ilgas ir varginantis darbas. Yra daug paprastesnis būdas, kaip juos pasigaminti traškius ir sultingus. Patarimas: gaminkite iš dvigubos porcijos, jei norite, kad čeburekų liktų ir kitai dienai.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA bemielę sluoksniuotą tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Svogūną supjaustykite kubeliais. Sumaišykite su kiaulienos faršu.

3. Pagardinkite druska ir pipirais, supilkite vištienos sultinį ir gerai išmaišykite.

4. Tešlą lengvai pakočiokite kočėlu, kartu su miltais ir išpjaukite apskritimus.

5. Į tešlos apskritimo vidurį dėkite mėsos įdarą ir kraštus aptepkite kiaušinio plakiniu.

6. Čeburekus dėkite ant neprisvylančios kepimo skardos ir kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 °C temp. apie 20–25 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai