Gaminimo eiga

1. Porą supjaustykite plonais griežinėliais, mėlynąjį svogūną – šiaudeliais, papriką supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, aitriąsias paprikas supjaustykite griežinėliais. Stambiai supjaustykite kiaulienos šoninę.

2. Į dubenį sudėkite kiaulieną, pjaustytus česnakus, įberkite druskos, juodųjų pipirų, užpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite rozmarino šakeles, aitriąją papriką, avinžirnius.

3. Į kitą dubenį sudėkite pjaustytą mėlynąjį svogūną, porą, česnaką, paprikas, konservuotus pomidorus įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską išmaišykite ir sudėkite į skardą.

4. Taip pat į skardą supilkite sultinį ir dėkite mėsos gabaliukus. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 60 min. Patiekite su stambiai pjaustytais svogūnų laiškais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai