Ingredientai
kreminis sūris
200
g
rudasis cukrus
40
g
kiaušiniai
2
vnt.
vanilės ekstraktas
1
a. š.
šilauogės
100
g
„Mantinga” mielinė sluoksniuota tešla
3
lapeliai
Porcijos: 3
Pyragėliai su šilauogėmis – desertas tinkantis įvairioms progoms. Skanumynas tiesiog tirpsta burnoje. Iškepusius pyragėloius apibarstykite cukraus pudra.
Gaminimo eiga
* Į vidutinio dydžio dubenį sudėkite kreminį sūri, rudąjį cukrų, vanilės ekstraktą ir kiaušinį. Gerai išmaišykite.
* Tešlą tolygiai iškočiokite. Mažu apvaliu dubenėliu padarykite tešloje apskritimus, kurie būtų 2-3 cm didesni, nei kepimo formose esantys įdubimai. Tešlos apskritimus dėkite į kepimo formą. Šakute padarykite mažytes skylutes, kad tešla kepdama per daug neišsipūstų.
* Kreminį sūrio mišinį pilkite ant paruoštos tešlos ir uždėkite šilauoges. Tešlos kraštus aptepkite kiaušinių plakiniu.
* Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite apie 15-20 min.
* Iškeptus pyragaičius apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai