Šis čiabatos užkandis tinka ir pusryčiams, ir vakarienei. Itin turtingo skonio patiekalas tikrai nustebins pirmą kartą jį valgančius. Čiabatos užkandžiu mėgaukitės, kol karštas.

Gaminimo eiga

* „Mantinga“ tamsią itališką čiabatos duoną supjaustykite 1,5–2 centimetrų riekelėmis. Išpjaukite iš vidaus minkštimą – šį panaudokite kitiems patiekalams.

* Kiaušinius išplakite su pipirais, druska ir raudonėliu.

* Keptuvėje ant sviesto apkepkite duonos riekeles iš abiejų pusių. Tada į riekelės vidų dėkite žiupsnelį kietojo sūrio.

* Ant viršaus uždėkite smulkiai pjaustytų špinatų, kelis fetos sūrio gabaliukus ir užpilkite kiaušinių plakinio. Kepkite 5 minutes.

* Patiekdami puoškite petražolės lapeliais ir granatų sėklomis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai