Kaip rašo Glamour žurnalas, Charlie Teather, štai tos 14 tendencijų, kurios 2022-ųjų šiltuoju sezonu bus labiausiai „ant bangos“:

1. Žemas liemuo: Aukšti džinsai galėjo dominuoti mūsų drabužių spintose daugiau nei dešimtmetį, tačiau 2022 m. pavasaris įgaus daug daugiau 2000-ųjų atspalvių, nes žemai nuleistas juosmuo vėl atsiduria dėmesio centre. Nebelieka tendencijos pasirinkti aukšto liemens drabužius ir paslėpti juos po ilgu mezginiu. Rinkitės apkarpytas viršutines dalis, kad galėtumėte žaisti visą 2000-ųjų dramą.

 Trendyol odinės kelnės

2. Plisuoti sijonai: Klostuoti midi ilgio sijonai ketina būti populiarumo viršūnėje ir išskyrus klostes, taisyklių čia nebelieka – paprasti, spalvingi, vienspalviai, derinami su mezginiais ar su braletėmis – nesvarbu, jei tik spintoje turite plisuotą sijoną.

 Culture CUBETTY SKIRT klostuotas sijonas

3. Skystas metalas: Kitą sezoną bus sukurtas naujas būdas padaryti metalinį blizgesį be blizgučių, kurie dažnai labai kenkia aplinkai. Vietoj to skatinama blizgumą išgauti naudojant skysto metalo blizgesį – kur kas subtilesnis, labiau suaugęs ir šiuolaikiškas blizgesio pojūtis. Daugiausia – bet ne tik – aukso ir sidabro spalvos, šios blizgančios svajonės sukuria išlydyto metalo pojūtį, kai aplink kūną krinta prabangus, blizgantis audinys.

 Swing DRESS WITH DETACHABLE SKIRT LANG proginė apranga
4. Permatomi audiniai: Galbūt ši tendencija labiausiai tinka tiems, kurie nori vėl smagiai praleisti laiką su mada po to, kai didžiąją dalį dvejų metų praleido vilkėdami sportinius kostiumus, ypač permatomi audiniai atėjus pavasariui nukels į labai saulėtą, laisvą įvaizdį. Žinoma, tokius audinius galima sumaniai sluoksniuoti, kad būtų apsaugotas kuklumas, todėl ši tendencija yra viena lanksčiausių, kalbant apie 2022-ųjų pavasario – vasaros tendencijas.
 Seafolly COSTA BELLA COVER UP paplūdimio reikmuo

5. Ultra mini sijonėliai: Plisuoti sijonai kitą sezoną gali būti midi, bet visi kiti pakelia kraštines iki nedidelio ilgio. Tai mini modeliai, kuriuos 90-ųjų supermodeliai būtų didžiuodamiesi dėvėję, nes po trumpu audinio slydimu atidengta daugiau nei pusė šlaunų. Rinkitės itin ryškius atspalvius, spaudinius ar audinius, kad įsitikintumėte, jog sijonas, nors ir gali būti mažas, išliks įspūdingas.

 Forever New LUCY FRILL SKIRT mini sijonas

6. Balti kostiumai: kostiumai jau keletą mėnesių buvo dingę iš padangės, nes daugelis šalies gyventojų pradėjo dirbti iš namų, vilkėdami poilsio drabužius, tačiau kitą sezoną senieji drabužiai grįš su kaupu. Balta spalva su įspūdingais akcentais – nuo juosmens kaklaraiščių iki kontrastingų juodų detalių ir drąsių pečių – visa tai leis sensacingai grįžti į darbus ir ne tik.

IVY & OAK JUNA kostiuminis švarkas

7. Neįprastai dengsime kojas: Nors pėdkelnės yra pagrindinė daugelio žiemos drabužių derinių dalis, atėjus vasarai tik nedaugelis susimąstome apie kojų aprengimą. Visa tai pasikeis jau šį pavasarį, nes auliniai batai su plunksnomis, nėriniuoti antblauzdžiai ir siuvinėti trikotažo gaminiai ketina užimti pagrindinę poziciją.

 DIM 20 DEN COLLANT NOEUD DENTELLE pėdkelnės

8. Petnešėlės, petnešėlės ir dar kartą petnešėlės: Pastaraisiais sezonais surišti akcentai populiarėja, tačiau jie tikrai įsigalios nuo 2022 m. vasaros. Nesvarbu, ar tai būtų džemperis su daugybe petnešėlių per pečius ir dekoltė, kelnės su juosmeniu, kryžmai kertančios pilvą – kitą sezoną turėsite pamiršti nuogąstavimą dėl nepageidaujamo įdegio linijų ir prisiminti petnešėles.

 Trendyol laisvo kirpimo suknelė

9. Neoninė geltona: Smėlio spalvos mėgėjams ši tendencija – ne pati džiugiausia, mat neoninė geltona spalva ateinančią vasarą bus itin populiarus atspalvis. Negana to, tendencijos kvies rinktis ne mažus šios spalvos akcentus, o taip rengtis nuo galvos iki kojų.

 Kurt Geiger London MINI KENSINGTON DRENCH rankinė per petį

10. Tinkliniai mezginiai: Mezginiai retai kada tampa pagrindine vasaros tendencija dėl akivaizdžių priežasčių, tačiau po 2021-ųjų manijos, tinklelio pavidalo apranga tikrai lieka. Ant liemenių, kelnių, sijonų ir net krepšių, nesvarbu, ar vaikščiojate paplūdimiu, ar vykstate į pasimatymą mieste, rasite dingstį apsivilkti tinklinį trikotažą.

 Even&Odd vasarinė striukė

11. Iškirptės nusikelia nuo dekolte ant viso kūno: Ši tendencija nėra naujiena. Ji jau buvo prieš keletą sezonų, bet pasirodė esanti ilgalaikiškesnė, nei buvo galima prognozioti. Tai – dovana ir piniginei, ir aplinkosauginiu požiūriu, mat drabžiai su iškirptėmis – kad ir kur jos bebūtų – artimiausiu metu tikrai nežada dingti iš tendencijų viršūnių.

 Trendyol kokteilinė suknelė:vakarėlių suknelė

12. Itin moteriški įvaizdžiai: Praėjo nemažai laiko nuo tada, kai tradiciški moteriški kūriniai atsidūrė pramonės radare. Tačiau kitą vasarą besiplaikstantys pūsti audiniai ir rausvi atspalviai – nuo pastelinių iki saldainių, rožių ir fuksijos – užims išties solidžią vietą.

 Selected Femme SLFWOODIE kasdienė suknelė

13. Apatiniai drabužiai persikelia į visiems matomą vietą: Dar viena bebaimė tendencija – 2022 m. vasarą apatinis trikotažas tampa visiškai priimtina viršutinių drabužių forma. Itin prašmatnus, kai tai daroma teisingai, dėvimas po atviru švarku arba kita viršutine apranga su patogiu iškirpimu, jis suteiks subtilaus seksualumo atspalvį.

 Even&Odd viršus

14. Pamirškite mažas rankines, grįžta gigantiški krepšiai: oficialiai atėjo laikas užbaigti mūsų meilės romaną su mikrokrepšiais, nes kitą sezoną rankinių pasaulį užgrius didžiausi ir talpiausi krepšiai. Puikios naujienos tiems, kurie turi begalę „būtinų daiktų“, kuriuos pastaraisiais metais stengėmės susikrauti į savo mažyčius rankinukus. Deja, laikysenai tai – ne pati geriausia tendencija.

 Becksöndergaard PAPEL BERTA BAG pirkinių krepšys
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)